21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

Vinterpåfyllnad i sminklådan

Vinterpåfyllnad i sminklådan

Hej fina ni!

Vi tänkte att eftersom det var ett tag sen vi delade med oss av något i den här kategorin är det dags att visa upp några nya, - och några gamla, sminkfavoriter!

Dessa har vi klickat hem via Cocopandas vegankategori som bästa Therese Lindgren hjälpt de att ta fram. Vi tycker att det är så skönt att kunna sortera på “veganskt” när en skoppar beauty.

Cocopanda har vi handlat smink från sedan vi blev veganer i princip och de var snälla nog att skicka ett presentkort till oss, så genom deras vegankategori fick vi hem ett par tillskott i sminkväskan. Vi har sagt det förut (här tex) och vi säger det igen; vi tjänar inte pengar på dessa inlägg utan vill bara genuint dela med oss av vår favoritsite. Vi kontaktade cocopanda och frågade om de ville vara med på detta upplägg där vi fått produkterna gratis.

Med det sagt, här kommer våra tips:

upload.jpg

Tänker du på att köpa pälsfria borstar? Gör det! Vi har bara borstar från eco tools (HÄR OCH HÄR)  och real techniques. Mjuka och smidiga att sminka med!

upload.jpg

Ny foundation i sminkväskan. På senaste tiden har vi upptäckt märket Lumene och denna foundation ger en fin mediumtäckning. (179kr i ordinarie pris) Ett mineralpuder passar oss jättebra de dagar vi inte kör på flytande foundation, denna funkar prima med primern nedan på vår rätt feta hy, fäster bra och ger ett naturligt resultat! Pudret kostasr 275kronor och är lite dyrare än de produkter vi normalt brukar satsa på. Men det här har vi använt i flera år och måste säga att en burk räcker väldigt länge.

upload.jpg

Alla dessa tre har vi nog tipsat er om förut! Iallafall på Instagram. Billig (48kr), bra primer från beauty UK, brynpomad från Milani, Mascara från Elf (budgettips, 59kr) och en av våra favvoconsealers att ha under ögon och fläckvis på finnar etc.

upload.jpg

Bästa pudret i hela världen för oss glansiga cheyer, som vi tipsat om hundra gånger är detta från the balm. Rougen är en återupptäckt favorit som även den är snäll mot plånboken !

HUDVÅRDSEMPTIES

HUDVÅRDSEMPTIES

VÅRA HÅRFAVORITER

VÅRA HÅRFAVORITER