21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

VÅRA HÅRFAVORITER

VÅRA HÅRFAVORITER

Inlägget innehåller en spårbar länk.

Hej älsklingar! Idag är det World Vegan Day och det tänkte vi fira med att svara på en av de mest förekommande frågorna när vi håller frågestunder på instagram, nämligen vilka hårprodukter vi använder! Vi har teamat upp med LYKO som gick med på att skicka våra favoritprodukter för att vi skulle kunna göra det här inlägget extra snyggt.

Vi använder deras hemsida eftersom de är prisvärda, välsorterade och för att de har en veganfiltrering (Weeei!). Vi vill poängtera att vi tagit initiativet, valt produkter och inte får någon ekonomisk ersättning! Så detta är 100% våra tips och rekommendationer till er!

HÄR (spårbar länk! <3) hittar du deras vegankategori där samtliga produkter, och många fler, går att finna!

Först lite om våra hår: Vi har båda rakt hår med ett visst självfall, Emma har ett långt hår med färgat balayage och Amelia ofärgat axellångt.

Såhär kan det se ut:

Amelia: Håller håret kring axellängd och gillar att ha det både lockat och rakt!

Amelia: Håller håret kring axellängd och gillar att ha det både lockat och rakt!

Emma: Ett längre svall med bayalage, har det ofta lite  messy  rakt eller med lockar som för det mesta skapats med en knut i fuktigt hår och sällan med värmeverktyg.

Emma: Ett längre svall med bayalage, har det ofta lite messy rakt eller med lockar som för det mesta skapats med en knut i fuktigt hår och sällan med värmeverktyg.


Vi presenterar: Våra favoriter!

upload.jpg

Om vi börjar från början: Shampoo och balsam: De här är de absolut bästa vi testat, men det är rätt dyra.

Vi ville främst tipsa om budgettvätten vi använder, men det var slut i lager. Men de här brukar vi önska oss på födelsedagar och njuter av dem månaderna därefter (högt pris: men stora volymer och dryg formula!) Förutom de två vi tipsat om nu använder vi även DrOrganics shampoo och balsam!

upload.jpg

Inpackning: När det kommer till inpackning är den här den absoluta favoriten. God, lagom stark doft och ett silkeslent resultat. Vi gillar verkligen Maria Nila och har testat det mesta i sortimentet!

upload.jpg

Hårolja: Ska du spana in en produkt i den här listan är det denna. Den här kramar vi in i fuktigt hår efter dusch och kanske fyller på efter någon dag eller styling.

upload.jpg

Värmeskydd: Som ni ser på bilderna högst upp gillar vi att stylea håret!

- och visst är det svårt att avgöra om ett värmeskydd är bra? Men det här luktar i alla fall delish och har blivit en favorit hos oss!

Mousse: Vi har inte världens tjockaste hår och volymen bygger vi gärna upp med hårfön och mousse. Den här från Maria Nila är favoriten. Stor förpackning, god lukt och bra fluff: allt vi kräver!

upload.jpg

Hårspray: Efter styling använder vi gärna en spray som inte blir helt stel då vi tycker det känns något obehagligt i håret. Dessutom är det inte helt viktigt för oss att det stannar exakt som det ser ut efter styling, utan vi strävar ofta efter en lite slarvigare look. Därför är den här perfekt och vi gillar “sprut” framför “spray”, av många anledningar.Hoppas ni tyckte det här inlägget var roligt! Vad vill vi att vi visar upp härnäst?

Vinterpåfyllnad i sminklådan

Vinterpåfyllnad i sminklådan

PEEL-OFF MASK

PEEL-OFF MASK