21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

SOULS - COPENHAGEN

SOULS - COPENHAGEN

Eat like you give a fork!

Ni måste gå till Souks!! Sade ni alla i kör när vi frågade var vi skulle bruncha i Köpenhamn. VISST VISST säger vi och offrar oss ;)

upload.jpg

En ynka dag i Köpenhamn och brunch stod självklart på schemat. Ni var så många som tipsade om Souls och blev genast förtjusta i stämningen och den helt veganska menyn. Som ni ser finurlar Emma ordentligt på beställningen.

upload.jpg

Det blev en varm choklad på kokosmjölk (62 kr) som var riktigt mumsig, ganska stark kokossmak vilket vi diggade! Dessutom blev det en mangolemonad (68 kr) för Amelia och en kopp grönt örtte (snark) för mamma (48 kr).

upload.jpg

Avvomackor slår väl aldrig fel? Dessa var riktigt smarriga, men en rätt liten portion för priset (125 kr) kan vi tycka.

upload.jpg

Brunchtallrikarna var däremot lite mer mat. Vad ni ser på deras bild är Brunch: med 2 pannkakor (som var mycket godare än de ser ut) med sirap, avocadomacka, overnight oats med kanel och chokladsås, frukt, ärtpuré, hummus och grönsaksstavar (190 kr). Vad som skiljer denna mot Brunch deluxe som vi egentligen beställde (fick fel tallrik först så fick tillfälle att fota båda, hehe) ser ni på nästa bilder.

upload.jpg

Deluxebrunchtallriken kostade 10 danska kronor mer (ca 15 kr) var att det var chokladsås på pannkisarna och en cashewyoghurt med passionfruktspuré, den var riktigt god!

Sammanfattningsvis är et ett fint ställe med lyxig brunchmeny (fanns även acaibowls, mackor och massa goda drycker) och härlig stämning. Vi tyckte maten var lite överhypead men det kan vara den svaga kronan som gör att det upplevs lite dyrt. Även det faktum att menyn bygger en del på (exotisk) frukt & grönt vilket inte går hela vägen eftersom dessa inte är i säsong. Bäst var cashewyoghurten, avocadomackan och dryckerna!

VEGANSKT I SJS TÅGBISTRO

VEGANSKT I SJS TÅGBISTRO

GEREGE

GEREGE