21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

GEREGE

GEREGE

Här snackar vi A++ för roligt sätt att beställa. Tänker också PERFEKT för alla introverta fellows där ute. Du får en enkät i näven och sysselsätter dig med att kryssa för de alternativ du vill beställa in. Smidigt, roligt och säkert lite nirre för personalen också?? Mer sånt! Maten var god också om du undrar.

upload.jpg

Du får skriva namn, ringa in hur många rätter du vill ha, kryssa i dina alternativ och välja dryck. Vi smakade alla veganska alternativ som fanns (förutom en fruktsallad som kändes ovärt).

upload.jpg

SÅ GOTT!!!! De godaste grejerna som du ska beställa: Sweet potato noodles with veggies, dumplings och (tro det eller ej) chiapuddingen. Har aldrig ätit så god chiapudding tidigare!! Asså MUMS.

upload.jpg

Även! Hur fint? Instagramfriendly delux. Om vi skulle välja bort någon tyckte vi att den ugnsrostade sötpotatisen och auberginen var lite… tråkigt jämfört med resten. Sen höll inte sushin ihop så bra.

upload.jpg

Vi valde 5 rätter och en juice var och det landande på 400 kronor för 3 pers. Hur jefflar gick det ihop tänker du? Jo, en får 10% på notan om en beställer bord, 10% till för att det var mors dag när vi var där -hur bra? Jättebra!

SOULS - COPENHAGEN

SOULS - COPENHAGEN

SAJVVA

SAJVVA