21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

GULA VILLAN

GULA VILLAN

Typ 15 olika veganska glirrar. Vegansk fralla. Vegansk lasse. Typ 5 veganska bakverk. Goda och fina lemonader. Sittplats i stadsparken finnes. Härlig stämning. En och annan jycke kan förekomma om en har tur (det hade vi!). Vad gaggar vi om nu? Jo, cafét Gula villan i Uppsala stadspark. En liten pärla i vår hemstad vi faktiskt inte testat tidigare! Skandal? Lite kanske men vi är ju inte mer än människor.

upload.jpg
upload.jpg

Såhär gulligt vad det där inne! Pluspoäng för enhetlig inredning och hög gulligullnivå i allmänhet. Villan ligger mitt i stadsparken vilket är kanoners såhär en varm vårdag.

Mackorna var slut när vi kom men som tur var kunde de fixa nya på beställning. Då fick vi välja lite vad vi ville ha på också, en lite kryddigare vegoost, en vegansk mortadella och grönsaker blev det -mums! 35 kr kostade den och var jättegod. Inte överjordigt eller så, men en god, vanlig macka lixom. Gillas!

upload.jpg

Cookie-douhg bollen föll oss inte i smaken tyvärr. Hade tänkt oss något annat än det var helt enkelt. Smakade inte alls illa eller så men den hade lite arracks-känsla som vi är lite allergiska mot (obs inte allergiska bara kräsna hehe),. Men smaken är som baken!

upload.jpg

Kärlek till kärleksmums asså! Det var inte igår vi åt dessa så det var ett kärt återseende. Istället för den klassiska glasyren hade dessa någon typ av kaffesmörkräm på toppen -funkade jättebra och resulterade i en god, saftig kaka.

upload.jpg
JORD MALMÖ

JORD MALMÖ

MÅRTENS HUS

MÅRTENS HUS