21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

KIMCHISTAN

KIMCHISTAN

Okej vad händzz?(😎) Emma och Amelia goes lyxlirare, utemat 2 gånger på mindre än en vecka, det är mycket för de här kyrkråttorna iallafall! Den här gången blev det koreanska bowls från kedjan Kimchistan .

Gott? Ja. Veganvänligt? Ja. Prisvärt? Helt ok.

upload.jpg

En portion kostar drygt 100 kronor och all beställning sker genom en pekskärm vid disken. Du får själv välja sås och protein och alla rätter hade ett veganskt sådant (tofu eller oumph). 

Vi gillade allt förutom den något knapphändiga informationen informationen på skärmen om rätternas innehåll, och beställningsformen gjorde det lite svårt att fråga personalen om hjälp. Annars? Riktigt schyst.

upload.jpg

Vi tror på det här att välja protein och tycker det är smidigt i mixade sällskap, gör det lätt att välja rätt (💪🌱) när kött inte är default utan du aktivt får välja! Konceptet digital beställning a la snabbkassa diggar vi också, trots att de äldre i sällskapet kanske tycker det kan vara bökigt (host host, mamma, inga namn nämnda 😉)

upload.jpg

På bilderna ovan ser ni en korean poké med tofu (sån sushitofu som vi ääälskar 😍) 

upload.jpg

-Och en sweet potato noodles japchae med oumph! Smarr smarr👅

FOOD MATTERS

FOOD MATTERS

RAMBLAS MARIATORGET

RAMBLAS MARIATORGET