21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

BASTARD BURGER -JÄVLIGT HOT

BASTARD BURGER -JÄVLIGT HOT

VARNING -kan vara så att det kommer en ny bastard burger recension varje månad nu då Gustav (jävligt gott, nivet?) ska släppa 12 veganska månadsburgare under 2019!! Alla deras ordinarie burgare kommer också att kunna beställas som vegoburgare så att ja… nu hör (läser?) ju. Det här är ju givetvis något som måste testas även fast vi har en känsla av att dessa besök kommer spränga vår studentkassa (Bastard Burgers kom och sponsra två fattiga studenter hehe). Vad tyckte vi då? Kort version: Jävligt gott (pun intended). Lång version: Läs vidare.

upload.jpg

Inte illa, va? Vi har alltså beställt in en jävligt hot-burgare och en California (vegansk oumphburgare). Dessutom slog vi till på en potatispommes, en sötpotatispommes, 2 tryffelmayodippsåser, en läsk, en öl och sen blev det en jordgubbsshake som avslutning. We did some damage, alltså.

upload.jpg
upload.jpg

 

PRIS: 393kr


Jävligt hot var jävligt god. En ganska klassisk “burgarsmak” om vi får lov att säga så. Det var inga smaker som stack iväg långt och något håll utan en trevlig smakupplevelse. Vi var lite tveksamma till osten då vi (som många andra) har lite svårt för smält veganost ibland med den var riktigt bra!

Det var inte alls en dödsstark burgare vilket uppskattas av våra mellanbrölksmaklökar, även fast vi kanske hade önskar lite mer hetta. Vi tyckte inte att den var “jävligt hot” direkt och vi kan tänka oss att de som beställt i hopp om att få lite sting kanske känner sig besvikna. Som den är nu kan dock alla uppskatta den och det går ju faktiskt att pimpa vid sin plats med chilisås. Så slutsats -inte jävligt hot men jävligt gott! Väl godkänt -längtar till nästa månadsburgare!

Kan slänga in några ord om resten också: Gott, gott och gott. Vi har recenserat Bastard burgers förut (HÄR), så där kan du läsa mer om tillbehören.

BASTARD BURGERS VEGAN MENU

BASTARD BURGERS VEGAN MENU

JULBORD PÅ HERMANS

JULBORD PÅ HERMANS