21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

HERMANS

HERMANS

“Du luktar sånt där chai-kaffe” säger pojkvännen när jag kryper in i hans famn efter en ansträngande dag. Det tar en liten stund innan jag kopplar att det såklart är för att jag har en mjöl-, kanel- och kakaoblanding i håtbotten. “Eh, okej? Vad har din hårbotten med den här läckra tallriken att göra?” undrar du nu med rätta. I förrgår var Emma på föreläsning på hermans. Teamet där bjöd oss på föreläsning om hur en gör egna hushållprodukter (som t ex torrschampo) med skafferivaror ledd av antiplasti.

Med mer kunskap om “nopoo” och zero waste hud- och hårvård och magarna fullproppade med veganskt drömkäk kunde vi vandra längst slussen, nöjda och inspirerade. Vi är så glada att Hermans finns och kan servera klockren vegomat!

upload.jpg

Buffén var lika god och överväldigande som vanligt. Det är verkligen en utmaning att inte ta för mycket!

upload.jpg

Trevlig tallrik, right? Det godate? Filodegs”pajen”, chiligrytan och peston på bröd!

RAMBLAS MARIATORGET

RAMBLAS MARIATORGET

BASTARD BURGERS VEGAN MENU

BASTARD BURGERS VEGAN MENU