21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

BASTARD BURGERS VEGAN MENU

BASTARD BURGERS VEGAN MENU

BREAKING NEWS

Saker börjar lösa sig för Sverige nu. Inte nog med att vi faktiskt har en regering, utan svenska veganers burgarproblem ser ur att ha fått en lösning Inte sugen på att göra en egen hemma men vill ändå ha det festligare än en hamburgare från max? (obs inget hat mot max, hehe)

Vår allas vegopappa Gustav Johansson har teamat ihop sig med Bastard burgers och lagt ribban HÖGT för hur veganer ska käka utemat framöver! Och eftersom göttiga, saftiga burgare är som kattmynta för oss svältfödda veganer kan det ju inte bli annat än storsuccé!

Vår favorit på menyn är Londonburgaren med picklad rödlök och tryffelmayo Sen var sötpotatispommesarna och oreoshaken riktigt trevliga också

Finns det Bastard burgers i din stad?

upload.jpg

Det är alltså så att restaurangen har kopierat sin ordinarie meny och skapat en vegansk variant! Det innebär att alla burgare finns i vegansk tappning och att Gustav fortsätter med sina månadsburgare hela 2019. SÅ FETT!

upload.jpg

Förutom burgare finns till exempel sötpotatisfries med bland annat alspånsrökt tofu, sojanuggets (som dessutom ersätter kycklingvarianten) och massa goda dippsåser!

upload.jpg

Och så burgarna, vad kan vi säga om dessa? De är RIKTIGT goda.

Mer information kring innehåller i burgarna hittar du här!

Alla bilder är från presseventet då de presenterade hela den grymma, veganska menyn!

RAMBLAS MARIATORGET

RAMBLAS MARIATORGET

BASTARD BURGER -JÄVLIGT HOT

BASTARD BURGER -JÄVLIGT HOT