21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

KORV PÅ IKEA

KORV PÅ IKEA

Det är väl inget som missat den nya veganska korven som servera på IKEAs varuhus? Välkommen fram från under ditt mossiga krypin under en sten, isåfall!

Det kan mycket väl vara så att vi åkte till IKEA enkom för att beställa en raggarballe med svängdörr. Sen kan det ju vara så att det blev lite ljus, servetter och krukväxter när vi väl var där. Vi låter det vara osagt.

Hur smakade vurren då? Jo den var helt OK. Vi föredrar i regel sojakorv framför grönsakskorv, och visst hade det varit godare enligt oss. Men 10 kronor för en grönsakskorv med picklad rödbeta och rostad lök är ju ändå en fin glädjehöjare vid shoppingturen. 

Vi tyckte framför allt att tillbehören var riktigt goda. Syrligheten från rödbetan och den rostade löken passade fint till den rätt anonyma grönsakskorven. Kommer definitivt inte dra oss för att köpa den här när vi besöker varuhuset nästa gång!

upload.jpg
MAX SHAKES

MAX SHAKES

TAXINGE SLOTT

TAXINGE SLOTT