21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

CURRY BUDDIES

CURRY BUDDIES

Okej vänner, något stort har hänt! Som Uppsalabor är detta helt enkelt en fråga ingen röstar blankt i. Det är för viktigt. Det råder flera olika uppfattningar om vilken åskådning som är den rätta. Det är ingen politisk, religiös eller spirituell fråga, ånej, men den är nästan av samma magnitud:

Vilken är stans bästa food truck?

Vi har under sliriga, sena utekvällar valt DrFalafels stånd utan en blinkning, med ett par undantag för en vegansk langos nu och då, men från och med igår kväll finns det en ny favvis: Curry buddies!

upload.jpg

Precis som övriga vagnar står Curry Buddies vid domkyrkans fot. Det är i princip det närmaste en food Court Uppsala centrum har att erbjuda. Det gör att du kan besöka vagnarna i ett sällskap med olika matpreferenser utan problem.

Det är den första gången vi smakar desi food men vi kommer absolut fortsätta utforska det köket och dess veganska alternativ och möjligheter. Till förrätt här åt vi veganska samosa med grönsaker i och med en mild, god sås

upload.jpg

Huvudrätten bestod av Pakora balls, vilket var friterade rotfruktsbollar (extremt gott) på ett ris med bönor och myntasås och någon stark sås. Mums!

upload.jpg

Här ser ni menyn och priserna lite bättre.

Kort och gott: God mat som en blir ordentligt mätt på, trevlig personal och generösa öppettider. Och allt veganskt dessutom! Reccommend Reccommend

FOTOGRAFISKA RESTAURANGEN

FOTOGRAFISKA RESTAURANGEN

CIRCLE K

CIRCLE K