21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

CIRCLE K

CIRCLE K

Vet ni vad som damp ner i brevlådan dagen innan vi skulle road-trippa till Gävle för jobb (Vi jobbar båda extra vid sidan om studierna för vårt fackförbund)? Jo! Passande nog ett presentkort på circle K för att testa deras nya vegansmörgås!

Detta är därför inget sponsrat inlägg men vi fick själva smörgåsarna betalade, åsikten är däremot helt vår egen!

Förutom den nya k*ttbullemackan från vegme som vi valde finns faktiskt en massa veganska alternativ på den macken, ser det ut så på alla kedjor? HÄR kan du deras vegoalternativ!

upload.jpg

Här har vi tillskottet! Vi tycker det är SÅ roligt med något klassiskt svenskt som en göttbullemacka med rödbetssallad.. Sådan mat tycker vi själva mycket om att både veganisera och äta! På bilden till höger ovan ser ni ingredienserna!

upload.jpg

Två andra grejer vi uppskattar med mackan: Tydlig veganmärkning och kartongförpackningen som gör den enkel att äta i bilen. Trots detta rekommenderar vi att den äts stillasittande; rödbetssallad kan ju orsaka jobbiga fläckar!

upload.jpg

Det är tydligt utpekat att de har vegoalternativ! Superkul tycker vi! Och vad tyckte vi om mackan då? Supergod! Vi diggar verkligen cornichongerna, rödbetssalladen och bullarna! Det enda vi är något skeptiska till är att brödet var lite torrt och “vitt”, vi föredrar i allmänhet ett surdegs eller fullkornsbröd, men det är ju en smaksak!

upload.jpg

Som ni ser är det en stor macka och vi tycker den är väl värd sina 54 kronor! Bra jobbat Circle K och Vegme! Tjoho!

CURRY BUDDIES

CURRY BUDDIES

LANDINGS KONDITORI

LANDINGS KONDITORI