21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

LANDINGS KONDITORI

LANDINGS KONDITORI

Finns få saker vi är så tudelade till som ämnesspecifika facebooksidor. I vissa fall innebär gilla-trycket en spamstorm av konstiga frågor och inlägg som en egentligen inte bryr sig om och i andra fall är det ett livselixir i form av tips, trix och matnyttig information.

Varför svamlar vi om det här när vi ska berätta om Landings konditori undrar ni säkert nu, jo! Det är så att en av facebookgrupperna vi följer exploderade (eller okej, typ 3 inlägg, överdriver för komisk effekt) med bilder på tillskottet på veganvänliga fikaställen i vår kära hemstad Uppsala. Nämligen Pavlovan på Landings konditori! 

upload.jpg

Vi svängde förstås förbi direkt och spanade in deras veganska utbud. Förutom det vi köpte fanns även en liten vegansk mandelruta.

upload.jpg

Vegansk macka med grönsaker, hummus och avokado (65kr, 59kr för studenter). En riktigt god macka som inte alls kändes torr eller tråkig som veganska mackor, enligt oss, ofta är på café. Var den värd 65kr? Nja, ska vara för konditoriatmosfären och den trevliga personalen isåfall.

upload.jpg

Det nya tillskottet benämns som sagt "Exotisk pavlova" och är förstås vegansk. Bakverket kostar 40kronor exklusive studentrabatt á 10% och var riktigt god! Ingen av oss har ätit pavlova innan men maräng=gott, smaksatt grädde=gott, färska bär=gott, summan av kardemumman: Pavlova är gott!

CIRCLE K

CIRCLE K

MAX SHAKES

MAX SHAKES