21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

SVENSKA HAMBURGERKÖKET

SVENSKA HAMBURGERKÖKET

Det är inte första gången våra restaurangrecensioner avslöjar att en av våra pojkvänner bor i Aspudden. En av de populäraste restaurangerna i krokarna är det svenska hamburgerköket som förutom en rad schyssta burgare en gedigen ölmeny och trevlig uteplats. Restaurangen känns sådär lagom välbesökt både under lunch- och middagstimmarna. På helger är det däremot rätt fullt, men det går bra att beställa take away. 

Den veganska burgaren heter trädgårdmästaren och är en kikärtsburgare som serveras i bröd med guacamole, tahinidressing och grillade grönsaker. Personligen tycker vi den är något torr, men det kan säkert lösas genom att be personalen om extra dressing när du beställer. De är supertrevliga och hjälpsamma. Pommes fritesen är också riktigt goda och serveras i små nätskålar (är det bara vi som älskar sådana?).

Restaraungen har inte på något sätt en veganprofil och med bara en vegansk burgare på menyn är det kanske inte sådär mså att det pirrar i magen, men den är riktigt god. Det finns dessutom väldigt många olika tillbehör på de andra burgarna så om en vill switcha upp det med lite syltat rödlök eller liknande går det säkert att ordna. De har däremot ett par l/o-vegetariska hamburgare på menyn och såklart massor av sådana med kött i. Vi rekommenderar stället som ett Place att gå till i ett sällskap med varierade matpreferenser eller om du är i närheten! 

BeFunky-collage3.jpg

Glad pojkvän redo att hugga i!

AUGUSTA JANSSONS KARAMELLBUTIK

AUGUSTA JANSSONS KARAMELLBUTIK

LISTAN PÅ VEGANVÄNLIGA RESTURANGER I SVERIGE

LISTAN PÅ VEGANVÄNLIGA RESTURANGER I SVERIGE