21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

THE BAGEL

THE BAGEL

Ni vet efter en timmes traskande på stan i obekväma skor, pojkvännen vill bara kika i dötråkiga butiker och uppskattar inte alls fönstershopping på sommarrean, klenodfynd på myrorna eller diskussion om folks snygga sommaroutfits? 🌞🛍 

Äktenskapskrisen (okej överdriver för komisk effekt) hänger i luften och stämningen går att skära i. Likt en oas i öknen tornar en beige skylt upp sig med två enkla men vackra ord: Bagel Café. Kroppen skjuter till lite extra adrenalin och målet är i sikte 🏆🍾 .

Bagel café ligger precis bakom skrapan vid Skanstull. 

Bagel café ligger precis bakom skrapan vid Skanstull. 

BeFunky-collage1 (2).jpg

Förhållandet är räddat och på väggen står med krita två ännu vackrare ord: Vegansk meny! Cafét har 5 veganska bagels med flera olika fyllningar. Personalen verkar kunniga om allergier och specialkost och frågade oss extra om vi ville ha de helt veganska. På bilden ser ni bagelsen "club oumph" med vegofärskost och curryoumphröra och "spicy oumph" med koriander, färska grönsaker, jalapeños och oumph. De kostade 99kr styck och var mycket goda och mättande. Vi fick maten på någon minut och slängde i oss dem på än kortare tid (efter att ha fotat i kanske 5min hehe, inte jättebra för stämningen 😋)

Två bagels med oumph: Spicy oumph och club oumph.  

Två bagels med oumph: Spicy oumph och club oumph.  

Hur gulligt är det inte att Snapple har små meddelanden på insidan av korken?

Hur gulligt är det inte att Snapple har små meddelanden på insidan av korken?

Vi kan varmt rekommendera det här cafét som ligger bakom skrapan i Stockholm vid Skanstull. Vi betar en efter en av era grymma tips om veganvänliga ställen, vi har en highlight som heter "restaurangtips" för er som vill kika in dem igen! 🍞🥑🥙🥨🍎🥒

VEGANSKT I RIGA

VEGANSKT I RIGA

KORFU

KORFU