21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

VIGÅRDA HAMBURGARE

VIGÅRDA HAMBURGARE

Här kommer en recension på en av Stockholms populärare hamburgerrestauranger och hur veganvänligt det är:

V3.jpg

vi skulle vilja säga att det är riktigt bra ställe om du som vegan ska ut och äta i ett sällskap med andra matpreferenser. Veganburgaren var riktigt maffig och god och det fanns även en vegansk dippsås.
Personalen var mycket trevlig och restaurangen har även en bar.
Priset är som en normal hamburgerbar av den lite bättre sorten (veganburgaren är den billigaste på sina 78kr). Det finns dessutom en vegansk oumphsallad och personalen erbjöd sig att fixa ihop en oumphburgare ifall vi önskade.

Pommes frites:en var supersmarriga och de av sötpotatis kan starkt rekommenderas. Ett minus vi kan se är att just den lokalen (Vasagatan 44) ofta är väldigt full/högljudd så om du föredrar en lugnare middag skulle vi nog rekommendera någon av de större lokalerna.

I det stora hela kan vi varmt rekommendera den här restaurangen och kommer definitivt återvända!

V1.jpg

Vigårda

Vegan bean burger, sweet potato  fries, BBQ sauce & regular fries.

V2.jpg
KORFU

KORFU

ETNOSVET BISTRO - PRAG

ETNOSVET BISTRO - PRAG