21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

BEIRUT CAFE

BEIRUT CAFE

För ett tag sedan fyllde en av våra allra bästa vänner, Ella, 22 år vilket firades med en överraskningsmiddag med hela gänget ute på restaurang!

Att hitta ett ställe för 11 personer med olika matprefernser att enas om var inte lätt, men vi valde ett ställe precis vid humlegården som heter Beirut café och serverar libanesisk mat. På internet såg vi rätt splittrade betyg men tänkte  att vi chansarpå det stället, eftersom vi såg att de hade gott om vegetariskt på menyn. Och oj vad glada vi är att vi valde det stället!

När det är stora sällskap rekommenderade personalen avsmakningsmenyer som kostar mellan 330-450kr/person och innebär att det kommer in en drös olika smårätter (meze) i olika etapper tills bordet är helt fullt av godsaker som alla vid bordet delar på. Vi båda valde vegetarisk meze (400kr) och har nog aldrig blivit så mätt på resturang, det höll även de stora killarna i sällskapet med om, så vill ni få valuta för pengarna är Beirut Café the Place to go! Resten av deras meny bestod av meze en kunde beställa styckvis för ca 70-90kr/st eller huvudrätter (minns tyvärr ej vad de kostade, men finns på deras hemsida)

Personalen presenterade varje rätt när den kommer och de var väldigt kunniga om alla ingredienser och allergener i maten, de hade dessutom några exemplar av sin egna kokbok i lokalen med recept på allt på menyn som de glatt lätt oss fota av, vilket vi tyckte var generöst!

Sammanfattningsvis kan vi hjärtligt rekommendera den här restaurangen till dig som gillar libanesiskt, har många olika viljor i sällskapet, vill ha en rolig restaurangupplevelse och gillar mycket mat!  Trevlig kväll som det var så glömdes bloggen och instagramskontot av lite, men ett par bilder lyckades vi i alla fall knäppa så att ni får någon uppfattning om stället!

Sammanfattningsvis kan vi hjärtligt rekommendera den här restaurangen till dig som gillar libanesiskt, har många olika viljor i sällskapet, vill ha en rolig restaurangupplevelse och gillar mycket mat!

Trevlig kväll som det var så glömdes bloggen och instagramskontot av lite, men ett par bilder lyckades vi i alla fall knäppa så att ni får någon uppfattning om stället!

B2.jpg
ETNOSVET BISTRO - PRAG

ETNOSVET BISTRO - PRAG

ANDRUM

ANDRUM