21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

ANDRUM

ANDRUM

Hej!

En av oss (Emma) befinner oss i Göteborg och tänkte testa på det veganska utbudet genom att bjuda pappsen på middag. VI tänkte gå till Blackbird som vi hört mycket gott om, men så fungerade deras telefon inte och de kunde därför inte ta bokningar, och vi ville inte gå dit på vinst och förlust.  Vi promenerade istället till det (lite mer centrala) stället Andrum som flera av er tipsade om, men var tyvärr inte så imponerade.  Det var billigt dock, drygt 100 kronor var betalade vi. Så hade varit bättre som lunchställe.

Buffén såg inte så fräsch ut (mycket yta på maten som att den stått framme länge och plåtarna var kalla trots att maten skulle varit varm) så vi beställde två av deras ala carte rätter istället. Vi delade på en Oumph!-panini och en burgare. Paninin var jättegod! Välbalanserad och smakrik, där hade vi ingenting alls att klaga på.   Däremot var burgaren väldigt intetsägande och mosig (kikärtsburgare). Upplägget vad så att de stekte burgaren och brödet varpå man fick komponera sin burgare från salladsdelen på deras buffé Tyvärr var inte grönsakerna skurna på ett sätt så att de passade en burgare, fanns inte heller någon dressing eller liknande (fanns senap och sriracha  såg vi efteråt, på ett helt annat ställe dock!). Det blev därför skuren sallad, tomater i klyftor, rivna morötter och hummus på burgaren vilket inte var idealt. Burgaren saknade alltså genomtänkt uppbyggnad och smak. Tråkigt!  Det fanns heller inga servetter utan vi fick fråga över disk och fick lite hushållspapper (servetterna var slut), vilket vi inte tyckte var så bra eftersom vi båda åt med händerna. Personalen var inte så uppmärksam och vi fick fråga 2 gånger om vad de hade att erbjuda i dryckesväg och skillnaden på lakto/ovo och veganskt var inte uppenbart.  Nu verkar det som att vi var väldigt missnöjda, vilket inte var fallet. Vi var inte jättenöjda med burgaren men paninin var god och det var bra pris. Skulle inte rekommendera stället eller gå dit igen, men det var billigt och vi hade en trevlig middag. Lite tråkigt bara när blackbird helt klart verkade bättre, men vi var trötta i fötterna och hungriga och fick därför nöja oss med det näst bästa.      Har du varit där? 

Buffén såg inte så fräsch ut (mycket yta på maten som att den stått framme länge och plåtarna var kalla trots att maten skulle varit varm) så vi beställde två av deras ala carte rätter istället. Vi delade på en Oumph!-panini och en burgare. Paninin var jättegod! Välbalanserad och smakrik, där hade vi ingenting alls att klaga på. 

Däremot var burgaren väldigt intetsägande och mosig (kikärtsburgare). Upplägget vad så att de stekte burgaren och brödet varpå man fick komponera sin burgare från salladsdelen på deras buffé Tyvärr var inte grönsakerna skurna på ett sätt så att de passade en burgare, fanns inte heller någon dressing eller liknande (fanns senap och sriracha  såg vi efteråt, på ett helt annat ställe dock!). Det blev därför skuren sallad, tomater i klyftor, rivna morötter och hummus på burgaren vilket inte var idealt. Burgaren saknade alltså genomtänkt uppbyggnad och smak. Tråkigt!

Det fanns heller inga servetter utan vi fick fråga över disk och fick lite hushållspapper (servetterna var slut), vilket vi inte tyckte var så bra eftersom vi båda åt med händerna. Personalen var inte så uppmärksam och vi fick fråga 2 gånger om vad de hade att erbjuda i dryckesväg och skillnaden på lakto/ovo och veganskt var inte uppenbart.

Nu verkar det som att vi var väldigt missnöjda, vilket inte var fallet. Vi var inte jättenöjda med burgaren men paninin var god och det var bra pris. Skulle inte rekommendera stället eller gå dit igen, men det var billigt och vi hade en trevlig middag. Lite tråkigt bara när blackbird helt klart verkade bättre, men vi var trötta i fötterna och hungriga och fick därför nöja oss med det näst bästa. 

 

Har du varit där? 

BEIRUT CAFE

BEIRUT CAFE

VEGAN RESTORAN V - TALLINN

VEGAN RESTORAN V - TALLINN