21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

ORGÁNICO - SÖDERMALM

ORGÁNICO - SÖDERMALM

Fredag klockan 16.30 och det river i magen påväg till ICA. Jag skymtar en skylt med orden plant based street food  och drar med mig pojkvännen in i lokalen. Det visar sig vara ett jättemysigt lunchställe med massor av veganskt på menyn (en liten del av menyn verkade vara laktovegetarisk). Som namnet antyder kör de på ekologiska varor och har även en liten butiksdel i restaurangen. Högt till tak (bokstavligt talat, hehe), trevlig personal och härlig, lugn inredning.

Vi delade på en [jättestor] vegansk wrap i en hemgjord bovetetortilla med bland annat rostad sötpotatis och deras egna plant beef. Till det drack vi en varsin läsk. Det mättade både mig och pojkvännen sådär på eftermiddagskvisten.  Pojkvännen kan äta för ett halvt reglemente så det talar för att maten och portionerna är rejäla. Priserna ligger på runt 100kronor och jag är övertygad om att portionerna mättar de flesta. De har även en hel meny med varma drycker som varm choklad, matchalatte etc.

ORG1.jpg
Vi blev jättegott bemötta av personalen och kommer absolut återvända för en mer planerad lunch någon gång!

Vi blev jättegott bemötta av personalen och kommer absolut återvända för en mer planerad lunch någon gång!

ORG 3.jpg
PS: Efter att ha googlat lite på restaurangen hittar vi rätt många negativa omdömen om att personalen skulle vara otrevlig och maten bristfällig (dock alla skrivna runt år 2014-2016). Vi vill tro att de förbättrats för vi hade som sagt en toppenupplevelse och restaurangen var välbesökt för att varken vara lunch- eller middagstid.

PS: Efter att ha googlat lite på restaurangen hittar vi rätt många negativa omdömen om att personalen skulle vara otrevlig och maten bristfällig (dock alla skrivna runt år 2014-2016). Vi vill tro att de förbättrats för vi hade som sagt en toppenupplevelse och restaurangen var välbesökt för att varken vara lunch- eller middagstid.

HERMANS TRÄDGÅRDSCAFÉ

HERMANS TRÄDGÅRDSCAFÉ

IKEA BRUNCH

IKEA BRUNCH