21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

HERMANS TRÄDGÅRDSCAFÉ

HERMANS TRÄDGÅRDSCAFÉ

Ni vet väl vilka viktiga förberedelser som föreligger ett lyckat buffébesök?   1: Se till att vara nästintill utsvulten när du kommer dit. 2: Ta inte med dig någon mjäkig kompis som känner sig klar efter en omgång. 3: Ha bekväma kläder a la Joeys ätarbrallor i friends. Ett annat viktigt knep är att minimera intaget av bukfylla som ris, potatis och bröd- det kan du äta hemma! - här gäller det att få valuta för pengarna!

Ni vet väl vilka viktiga förberedelser som föreligger ett lyckat buffébesök? 

1: Se till att vara nästintill utsvulten när du kommer dit.
2: Ta inte med dig någon mjäkig kompis som känner sig klar efter en omgång.
3: Ha bekväma kläder a la Joeys ätarbrallor i friends.

Ett annat viktigt knep är att minimera intaget av bukfylla som ris, potatis och bröd- det kan du äta hemma! - här gäller det att få valuta för pengarna!

HERM2.jpg
Skämt åsido, på alla hjärtans släpade en av oss med pojkvännen till Hermans trädgårdscafe (-det andra paret åt på donken, haha) och blev fantastiskt gott omhändertagen. De erbjuder god och vällagad växtbaserad mat och har personal som är både kunnig och trevlig! Restaurangen ligger på Fjällgatan med en fantastisk utsikt över Stockholm!  Lokalen är så mysig och läget/utsikten är ju to die for (!!). För 135 spänn får du lunchbuffé, kaffe/te, utsikt och garanterad matkoma. De erbjuder rätt klassisk veganmat utan några större överraskningar, men smakerna kommer fram så himla fint och alla färger är ju en fröjd för ögat! De har dessutom ett fint utbud av veganska bakverk som helt klart rättfärdigar ett besök endast i fikasyfte! Vi avnjöt en varsin buffetallrik (-eller snarare tre) och delade sedan på en saffransmazarin som slank ner trots att vi ätit tills vi var helt proppmätta. Vi rekommenderar varmt det här stället för er stockholmare eller till dig som är på besök!  Länk till restaurangens hemsida här!       

Skämt åsido, på alla hjärtans släpade en av oss med pojkvännen till Hermans trädgårdscafe (-det andra paret åt på donken, haha) och blev fantastiskt gott omhändertagen. De erbjuder god och vällagad växtbaserad mat och har personal som är både kunnig och trevlig! Restaurangen ligger på Fjällgatan med en fantastisk utsikt över Stockholm! 

Lokalen är så mysig och läget/utsikten är ju to die for (!!). För 135 spänn får du lunchbuffé, kaffe/te, utsikt och garanterad matkoma. De erbjuder rätt klassisk veganmat utan några större överraskningar, men smakerna kommer fram så himla fint och alla färger är ju en fröjd för ögat! De har dessutom ett fint utbud av veganska bakverk som helt klart rättfärdigar ett besök endast i fikasyfte! Vi avnjöt en varsin buffetallrik (-eller snarare tre) och delade sedan på en saffransmazarin som slank ner trots att vi ätit tills vi var helt proppmätta.

Vi rekommenderar varmt det här stället för er stockholmare eller till dig som är på besök!

Länk till restaurangens hemsida här!

 

 

 

HERM5.jpg
Sorry om vi gjorde  er hungriga!   Kram på er!

Sorry om vi gjorde  er hungriga!
 

Kram på er!

VEGAN RESTORAN V - TALLINN

VEGAN RESTORAN V - TALLINN

ORGÁNICO - SÖDERMALM

ORGÁNICO - SÖDERMALM