21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

JULBORD PÅ HERMANS

JULBORD PÅ HERMANS

Skippar andra chipsskålen kvällen innan, hoppar över frukost på morgonen och sveper en slät kopp svårt kaffe på förmiddagen för att ordentligt jobba upp aptiten. Är ni rutinerade inom ämnet vet ni vad det här är upptakten till. Självklart handlar det om en buffé, i det här fallet ett helt växtbaserat julbord på Hermans trädgårdscafe! Har ni hört något bättre?

Att julbordet dessutom avnjuts tillsammans med en bästis och ingår i en födelsedagspresent? Det är ju nästan så att en smäller av! 

upload.jpg

Titta vilken mysig dag för julbord! Att se på utsikten över vattnet i en varm lokal är ju inte helt dumt!

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Här ser ni den eminenta buffén, här finns både traditionella rätter som vegobullar och gräddsås och currygrytor och asiatiska sallader.

upload.jpg

Fin tallrik och finfin bästis!😍

upload.jpg
upload.jpg

Efterrättsbordet var inte heller till besvikelse, snickersmousse, lemoncurdmousse, rawbakverk, risbräck, ris a la malta, äppelpaj.. ja! En massa godsaker helt enkelt.

Sammanfattningsvis är det en jättegott julbord som är en perfekt lyxig aktivitet för dig som gillar vegetariskt. En får däremot vara beredd på att det är ganska dyrt (någonstans mellan 400-500kr/person) och att det kan vara bra att boka bord. Nu var vi där sista dagen julbord serverades, men de har temabuffeer inför varje högtid och såklart jättegod mat året om!

 

BASTARD BURGER -JÄVLIGT HOT

BASTARD BURGER -JÄVLIGT HOT

BASTARD BURGERS

BASTARD BURGERS