21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

BASTARD BURGERS

BASTARD BURGERS

“JAAAA” skrev vår bästis i chatten när vi föreslog bastard burgers som middag innan bion. Så härligt med folk som delar samma matglädje som vi! Sen hype:ade vi upp burgarna hela dagen innan det var dags att äntligen sätta tänderna i en burgare. Vi hade med andra ord väldigt höga förväntningar! Levde de upp till dem? Både ja och nej.

upload.jpg

Sällskapet beställde in två oumphburgare (med picklad rödlök, bbqsås och grönsaker), en månadens vegburgare (med butternut-squach-kräm med friterad kål och stuvad grönkål), två sötpotatispommes, en vegoshake och en vegansk tryffeldipp.

upload.jpg

Oumphburgaren var top notch! 109 kronor kostade den och där har vi ingenting att klaga på. Inga överraskningar, utan smakar som vi vill att en oumphburgare ska smaka lixom.

Dippen var riktigt god och pommesarna (35kr) också! Kanske att dippen kändes lite ovärd för 20 spänn, men eftersom vi är riktiga suckers för tryffel så skulle vi beställt den igen om vi går tillbaka.

upload.jpg

Månadens burgare var ingen hit enligt oss! (109kr) Smaken var det inget fel på (om en gillar kål!) men konsistenser var lixom… mjuk. Rakt igenom. Brödet, biffen, stuvningen och den friterade kålen blev bara mjukt och intetsägande tyvärr så den skulle vi inte köpa igen.

upload.jpg

Shaken var riktigt bra! Smakade mycket jordgubb (och kanske kokos?) och de snålade inte med grädden. På sommaren kan vi tänkta oss att det är en riktig hit att sippa på den i väntan på burgaren. 75kronor blir den din för!

JULBORD PÅ HERMANS

JULBORD PÅ HERMANS

PHIL'S BURGER

PHIL'S BURGER