21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

PHIL'S BURGER

PHIL'S BURGER

Äntligen har även vi smakat beyond burger som nu kommit till Sveriges restauranger.

Vad vi vet är det Phils burger och scandicsverige som serveras dessa 🍔 säkert finns det fler!

upload.jpg

Hur smakade den?

En av oss tog med sig pojkvännen som referens (vi tycker allt smakar pricklikt kött eftersom vi inte ätit det på så många år hehe😅) och käkade burgare till frukost. Det kallar vi beslutsamhet. Vi låg och var hungriga till klockan slog 11 och Phils öppnade. Men det var värt väntan! .

upload.jpg

Det första som slog oss var att den är rätt liten, men vi blev båda rätt mätta. Brödet var himla gott och burgaren är sannerligen köttlik 😥 Den hade god konsistens, fin stekyta och serverades med vegomajo, saltgurka, ketchup, lök och senap. 

upload.jpg

 Vi började med att prata om att det var rätt uppfriskande att veganburgaren inte var fullproppad med grönsaker utan att patty:n fick stå för sig själv. När burgaren var slukad kunde vi däremot enas om att en tomatbit eller ett salladsblad skulle sitta fint! På Scandic ska de ha en lite mer fantasifull komposition vad vi vet.

Men hur som: burgaren var svingod och kommer garanterat gå hem hos såväl vegankompisen som köttätarkompisen! 

upload.jpg

Det fanns en till veganburgare för den som inte känner sig sugen på nykomlingen beyond burger. Låter himla gott med pankofriterad seitan, tycker vi!

BASTARD BURGERS

BASTARD BURGERS

FOTOGRAFISKA RESTAURANGEN

FOTOGRAFISKA RESTAURANGEN