21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

FAQ

FAQ

Denna måndagmorgon tänkte vi bjuda på lite svar på frågor som vi får ganska ofta på instagram!

Har ni varit veganer länge? 

Nej, inte särskillt. Vi har varit lakto-ovo-vegetarianer sen vi fick bestämma själva vad vi ville äta, men tog inte steget till vegan förrän för drygt ett år sedan. Ångrar det inte för en sekund! 

Varför blev ni veganer?

Det kändes som en ganska naturlig övergång från lakto-ovo till veganskt. I takt med att kunskapen om köttindustrin, vår hälsa och miljön ökade så minskade lusten att konsumera animaliska produkter. Så på den vägen var det! 

Ser ut som att ni reser mycket! Något tips på resmål med god MAT?

Vi har inte hunnit beta av så många resmål sen övergången till veganskt, men det självklara svaret måste vara vegomatens Mecka -BERLIN

FAQ1.jpg

Vilken är er favoritmat? 

Oj, vad svårt! Vi äter det mesta och tycker om typ allt haha. Men om vi inte vet vad vi ska laga så gör vi oftast en riktigt god k*ttfärssås med portvin eller klyftpotatis och någom biff med stekt lök och gräddsås! Det är inte illa det.


Tips om man vill bli vegan? 

Go for it! Du kan säkert hitta jättebra substitut för dina favoritprodukter och hitta massa nya. Samtidigt som du gör djuren, naturen och dig själv en tjänst! En tips är väl att följa några veganska instagramsidor eller bloggar för att få inspiration till nya rätter!


Vilka är era favoritsidor på instagram? 
Oj, vad svårt! Finns ju så himla många fina sidor. Men bosh.tv, djurensratt, och elkotts (som också är tvillingar!) levererar alltid.

Finns det någonting som ni saknar? 

Får inga supercravings efter någonting men det vi saknar är en god chevreost och lättillgänglig mjölkchoklad, minus get-och kodelen givetvis haha. Och att kunna gå på restaurang och äta godare än det man äter hemma (Lite bitter över avsaknaden av bra vego-fine-dining i vår area hehe). 

FAQ2.jpg
FRÅGOR OM VÅR VEGANISM

FRÅGOR OM VÅR VEGANISM