21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

VEGANSKA CHIPS

VEGANSKA CHIPS

Hej! Ny kategori här på bloggen som vi kallar för LIVSMEDEL. Här tänkte vi samla lite tips på vad man kan köpa i vanliga butiker som är fritt från animaliska tillsatser. Bra va? Vi har gjort storys på instagram några gånger med liknande tips, något som tagits emot väldigt väl. Men eftersom de bara håller i 24h så tänkte vi att det är bra att samla de här på bloggen också. Innan vi visar var CHIPSHYLLAN har att erbjuda tänkte vi säga att vi äter produkter som kan innehålla spår av animalier. Ofta är det ägg och mjölk. Det betyder ju inte att det är ägg eller mjölk i produkterna, bara att de inte kan garantera att allting försvunnit från tidigare processer. Så är du allergisk eller valt att inte äta produkter med animaliska spårämnen så kan det vara bra att läsa en gång till på innehållsförteckningen. Sen skulle vi vilja säga att det såklart finns fler produkter än det vi tar upp, utbudet är ju olika överallt. Nu kör vi!

chips1.jpg

Pringles har dessa tre vanliga smaker, men det finns många fler. Stort plus i kanten för pringles som har en ruta om det står "vegan" på som är ikryssad på de veganska produkterna. Smidigt!

chips2.jpg

Även popcorn är ju klockrena under myskvällen! Föga förvånande är vanliga saltade popcorn animaliefria men vad kanske inte alla vet: Smörarom är vegansk! Det innebär att många popcorn med smörsmak går hem hos oss!

chips3.jpg

Lite fler veganska snacks från OLW: Skruvar och favrotimix!

chips4.jpg

Lite lyxigare än vanliga lättsaltade: Lantchips, som vi kallar det hemma. 

chips5.jpg

Mmmm… Vi älskar rotfruktschips!

chips6.jpg

Fler favvisar: Linschibbar. De från OLW innehåller mjölk men de från Estrella är veganska!

chips7.jpg

Inte våra favoriter, men smaken är som baken! Psst.. Om en saknar de populära chipsen Smash går det att göra egna genom att doppa sombreros i vegansk choklad!

Vi <3 Pepparchips

chips9.jpg

En något mer unpopular opinion: Vi <3 vinägerchips!

chips10.jpg

Salta pinnar kanske inte är det sexigaste tilltugget men däremot sweet chili doritos med Guacamole (Älskar Älskar Älskar)

chips11.jpg

Veganska klassiker!

Dillchips i två varianter: Båda goda. Båda veganska.

chips13.jpg

Sist men absolut inte minst: 3x lök aka en gåva från himlen och chips med smak av syrlig rödlök (also great)!

 

 

VEGANSKA KAKOR

VEGANSKA KAKOR

VEGANSKT LÖSGODIS

VEGANSKT LÖSGODIS