21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

VEGOVISION STOCKHOLM

VEGOVISION STOCKHOLM

Vilken dag vi hade igår! Det var två trötta, men energifyllda och peppade tvillingar som lämnade munchenbryggriet igår efter Vegovisions första dag i Stockholm. Vi hade fått den roliga rågan om vi inte ville laga mat på stora scenen. Klockan strax innan tre entrade vi scenen och snackade vego med Sanna Bråding, lagade skagenröra och bjöd på smakprov. Den kärlek ni visade oss efteråt, både på mässan och på instagram, asså! NI ÄR BÄST!

Här kommer ett litet urval av roliga grejer från mässdagen!

upload.jpg

Såhär såg det ut när vi stod på scenen. Grymma Sanna ställde jättebra frågor och vi pratade mycket veganisering och nrmalisring. Smakproven blev mycket uppskattade och vi fick som sagt så många fina meddelanden efteråt!

upload.jpg
upload.jpg

Att en måste utnyttja en chysst fotovägg är sen gammalt, och titta vilken FANTASTISK hejarklack vi hade med oss. Inte nog med att familj och flick-och pojkvänner följde med, även svärföräldrarna och mormor kom och kollade på oss. KÄRLEK (!!).

Brorsan hade dessutom mer än en stöttande uppgift utan var ansvarig för provsmaksutdelning, han gjorde en mycket stark insats och 200 smakprov fick möta mässdeltagarnas läppar.

Vill ni se några utvalda favoriter fån mässan? Klart ni vill!

upload.jpg

De här plåstrna tyckte vi var URfina, tiden är tack och lov förbi då skrapade knän och gympasalsbrända arbågar hörde till vardagen (med sisådär 15 år, hehe) men vi ska nog köpa barnplåstrena i julklapp till några småttingar i vår närhet.

Det såldes även de fina kokosnötsskålarna vi uppskattar, så fiffigt med företag som hittar användningsområden för material som annars anses vara avfall!

upload.jpg

Gustav med kollega stod och sålde schysst merch, vi tycker det är superkul att det finns så mycket veganplagg och tillbehör nu! De stpd bredvid grymma tidningen syre som gör ett fantastiskt jobb med nyhets-och samtidsbevakning med hållbarhets-och veganismvinkel! Otroligt intressant!

upload.jpg

Självklart fanns det choklad, choklad i mänger!

upload.jpg

Vi tycker djuens rätt gör ett så otroligt bra jobb. Dels jättejobbet att arrangera dessa mässor, som är himla välstyrda och uppskattade, men sen också med oppinionsbildning, upplysning och aktivism. Så fint att de finns. Till och med profilprodukter gör de bra! Allt från snygga neccesärer till gulliga barnböcker!

upload.jpg

Jättegott, ekologiskt gelegodis bjöd ECGO och JOM på! nam nam nam..

upload.jpg

Självklart hälsade vi även på favoriterna bakom Vegan delights! Vi älskar deras fina praliner och den nya smaken pumpa var SÅ god! Vi viskade även om en liten repris på förra årets populära giveaway! Kul, va?

upload.jpg

En anna favorit vi träffade på var kakproffset Hanna bakom hannasvegankitchen! Så trevlig och slipad kvinna!

VI KÖPER DET INTE!

VI KÖPER DET INTE!

5 SAKER VI HATAR MED ATT VARA VEGANER

5 SAKER VI HATAR MED ATT VARA VEGANER