21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

AUBERGINERULLADER

Tycker ni att de här är fina? 🤨😐 Vi bjöd familjen på finbuffé här om veckan där dessa var en av kanske 8 delnummer och både mamma och pappa blev helt hooked på dessa😅 Smaken? Den tyckte de var goda (en väntar sig ju inget annat från aubergine, basilika och soltorkade tomater)🍆🍅🍃 men det de verkligen föll för var looken. ”Så otroligt vackra” och ”en fröjd för ögat” påstod de😅 Vi tycke mest de såg slemmiga ut haha. Men det finns ju vuxensmaker så det kanske finns vuxensyner också? Isåfall är vi inte mogna för dessa riktigt… 👶👶

Hur som helst var vi på en studentmottagning förra året då det bjöds på liknande (men lakto/ovo, som vi inte fick smaka😿) och tänkte att vi var tvungna att testa att göra egna, så VIPS, 12 månader senare tog vi tummen ur. Snabbt jobbat i vanlig ordning.🤷‍♀️

upload.jpg

Till en sån här buffétallrik behöver du:
2 medelstora auberginer
Salt
Grovsalt
1 dl inlagda soltorkade tomater
1 dl vegansk färskost
3 msk färsk basilika
Svartpeppar, salt 

upload.jpg

Gör såhär:
1: Skiva auberginen i smala skivor och placera på en plåt eller tallrik. Strö över grovsalt och låt vila i cirka 30 minuter så att vätskan drivs ut ur skivorna.
2:Mixa samman tomaterna, “färskosten” och basilika.
3:Värm olja i en panna, torka av aubergineskivorna med hushållspapper. Stek försiktigt på båda sidorna på medelhög värme så att de mjuknar ordentligt och får lite yta. Låt svalna något.
4:Lägg en klutt fyllning på varje skiva och rulla ihop

LYXIG RÖDBETSSALLAD

LYXIG RÖDBETSSALLAD

ER INCREDIBLE BURGER

ER INCREDIBLE BURGER