21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

LYXIG SKALCHIPSTALLRIK

LYXIG SKALCHIPSTALLRIK

Här kommer en lyxig skalchipstallrik! Okej, nu har syrrorna slagit i huvudet tänker du, men ser det inte trevligt ut? Lite sådär rustik-snyggt är det väl ändå. Vi gjorde en lurre bestående av rotsaker i ugn och bestämde oss för att fritera skalen och HALLELUJAH vad smarrigt det var. Speciellt rödbets och morotsskalen. Skölj dem, fritera dem, salta dem och toppa med vegiar, tångrom, citron, havrefraiche och gräslök. Ett tips är att skala med en kniv så att de pallar att skyffla upp ordentligt med topping. Kör en med vanlig skalare blir de liiite för bräckliga för ändamålet även fast de fortfarande blir supersmarriga. Funkar säkert med vilka skal som helst, vi använde potatis, rödbeta, palsternacka och morot till den här godingen. Förrätten serverad!

upload.jpg
upload.jpg
ROTFRUKTER I UGN MED KIKÄRTOR OCH ZUCCHINITZATSIKI

ROTFRUKTER I UGN MED KIKÄRTOR OCH ZUCCHINITZATSIKI

RED OUMPH! CURRY

RED OUMPH! CURRY