21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

CHILIMAYO

CHILIMAYO

Det här ju nästan pinsamt enkelt. Men asså nej, det är ju inget fel med att det är lättlagat. Vem 17 vill lägga en halvtimme på att göra en vegansk chilimayo. Ja, inte vi iallafall! Så vi säger såhär istället: Det här är ju nästan skrytsamt enkelt. Några få ingredienser, mixa ihop på en liten stund och voilá -chilimayo express. Ingen aquafaba heller för det har en sällan hips vips tillgängligt at any time. Grundreceptet är från Mike och om ni inte redan följer honom så har vi svårt att se att ni gör något vettigt med era liv över huvud taget (eller jo ofc, men det är ett hett följtips!)

upload.jpg

Du behöver:

  • 2.5dl rapsolja

  • En halv röd peppar

  • 1krm salt

  • 2tsk dijonsenap

  • 1dl sojadryck

  • 1tsk vitvinsvinäger

Gör såhär:

  1. Blanda allt utom oljan i en hög skål eller mixerbunke.

  2. Mixa genom att dra mixerstaven upp och ner och trycka på knappen samtidigt (finns en liten tutorial på mikes sida om du inte förstår). Tillsätt oljan pö om pö och fortsätt tills du fått önskat konsistens.

BLOMKÅL MASALA

BLOMKÅL MASALA

VEGANSK FLÄSKPANNKAKA I STEKPANNA

VEGANSK FLÄSKPANNKAKA I STEKPANNA