21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

VATTENMELON- OCH FLÄDERSLUSH

VATTENMELON- OCH FLÄDERSLUSH

Har ni också varit snoriga, dryga ungar som tjatat hål i huvudet på era föräldrar om att få en överdimensionerad och svindyr behållare med slush i någon neonfärg? Det har vi iallafall! De få gångerna vi lyckades tjata till oss ett "okejdå" levde den inte riktigt upp till förväntningarna utan gav mer brainfreeze än wow-upplevelse. Den här slushen å andra sidan är riktigt läskande och god! Vi kan inte utesluta brain-freeze dock -men det kommer vara värt det! 

mousse.jpg

Till ett stort glas behöver du:

En halv vattenmelon

8 isbitar

En halv dl blandad flädersaft

Saft från en lime

Mixa och avnjut direkt! 

OUMPH TERIYAKI

OUMPH TERIYAKI

THAI TOFU

THAI TOFU