21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

GRÖNSAKSLASAGNE

GRÖNSAKSLASAGNE

Hur gammal är en när ens tankar slutar varndra till "Katten Gustaf" så fort lasagne kommer på tal? Vet inte, äldre än 22,5 iallafall för vi gör det fortfarande! Sen kanske inte Gurra skulle bli överlycklig för den här varianten då den saknar både kött och ost vilket vi tror skulle göra honom lite förbannad. Tur att vi inte har tänkt bjuda några tecknade katter till vår lasagnemiddag då. 

Vill du göra den här goda lasagnen? Gör såhär:

Du behöver (2 stora portioner):

ca 600g tomatsås (vi gjorde ungefär såhär, fast utan körsbärstomater och med oregano istället för basilika. Vi såg till att krydda med ordentligt med vitlök också!)

6 bönlasagneplattor (eller vanliga om du föredrar)

En halv zucchini

En liten aubergine

4 champinjoner

En halv rödlök

En tomat

Salt, svartpeppar

Gör såhär:

1: Skär auberginen i medaljonger (ca 1 cm tjocka) och stek de lägg. Passa på att salta och krydda med vitlök och oregano. Hyvla zucchinin, samt skiva champinjonen och rödlöken.

2: Smörj en ugnsform och lägg ut ett lager lasagneplattor. Lägg över ett lager zucchini, skivad rödlök och svamp. Häll över tomatsås och lägg på ett andra lager lasagneplattor. 

3: Lägg över ett lager zucchini och lägg sedan på auberginen. På med tomatsås och toppa med tomat, lök och lite vitlök.

4: Grädda i ugnen på 200grader i 30 minuter.

RAINBOWL MED CURRYTOFU

RAINBOWL MED CURRYTOFU

COLESLAW

COLESLAW