21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

BRUNCH

Idag var det nationella brunch-dagen vilket självklart innebar några timmars häng med våra bästa vänner. Vi catchade up, skrattade och självklart -åt god vegansk brunch! Vi bor lantligt till och idag var det nääästan så att vädret tillät en sista dag på altanen. Men det blev inne vid köksbordet vilket dög riktigt fint det med. Till och med källaren hade varit toppen med de här brudarna. Det här åt vi:  

BRUNCH1.jpg
BRUNCH2.jpg

Plättar! Receptet la vi upp i ett separat inlägg precis här under. Till det blev det vispat alpro-grädde, frukt och chokladknappar. Vi åt också en god smoothie med hampafrön, kokosflingor och granola.

Surdegsbröd med avokado, tomat, sallad och paprika. Supergott!

BRUNCH4.jpg
PLÄTTAR

PLÄTTAR

CHOKLADGRÖT

CHOKLADGRÖT