21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

RHODE ISLAND

RHODE ISLAND

Rhode island.jpg

En av oss har precis flyttat ihop med sin pojkvän och vet ni vad det finaste med det är? Att två familjers mattraditioner lixom slås ihop. Okej, det är såklart kul att bygga ett gemensamt liv med den en älskar osvosv men det här med käket är så tydligt. Idag blev det PASTASALLAD till middag. För mig skulle det vara en osannolik middag (på sin höjd en lunch i strandväskan) men i pojkvännens familj en given sommarmåltid. Och sjukt gott ju! Och ett givet tillbehör är: RHODE ISLAND sås. Det var lixom så viktigt så att ingenting kunde stoppa honom från att servera mig det. Så här kommer recept på Limpans hemmagjorda Rhode islandsås:

Till ca 4 portioner sås blandar du:

1dl växtbaserad creme fraiche

 2 msk växtbaserad majonnäs

2krm paprikapulver

1tsk chiliflakes

En halv tsk citronsaft

2msk vatten

1msk olja

1tsk balsamico

Smaka av med salt och vitpeppar

 

KALOPS

KALOPS

SNABBTANDOORI

SNABBTANDOORI