21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

CHILI- OCH INGEFÄRASHOT

CHILI- OCH INGEFÄRASHOT

Näsan rinner, ögonen svider och halsen river. VABuari är ju tydligen en thing och vi stackare utan barn får köra den lite mer osympatiska varianten VAES -vård av eländig stackare, alltså sig själv. Det är alltid segt att erkänna för att en börjar bli sjuk. Visst hade en kunnat äta bättre eller motionera mer så hade en varit mer motståndskraftig när viruspartiklarna knackar på. Så vad kan ej göra när sjukdomen är framme då? Jo, ta en slurk av den bästa medicinen. Innehåller två viktiga verksamma ingredienser -ingefära och placebo!

INGE1.jpg

SHOTS

-På ingefära och chili!

INGE2.jpg

Näsan rinner, ögonen svider och halsen river. VABuari är ju tydligen en thing och vi stackare utan barn får köra den lite mer osympatiska varianten VAES -vård av eländig stackare, alltså sig själv. Det är alltid segt att erkänna för att en börjar bli sjuk.

Visst hade en kunnat äta bättre eller motionera mer så hade en varit mer motståndskraftig när viruspartiklarna knackar på. Så vad kan ej göra när sjukdomen är framme då? Jo, ta en slurk av den bästa medicinen. Innehåller två viktiga verksamma ingredienser -ingefära och placebo!

Du behöver (700 ml):

7dl vatten

200g ingefära skuren i små bitar 

En halv röd chili

2 citroner

3msk agavesirap

Gör såhär: 

1: Värm upp ingefäran, chilin och vattnet i en kastrull. Låt det stå på värmen i 10 minuter. (Skall inte koka)

2: Ta bort kastrullen från plattan och lös upp 3 msk agavesirap. Sila sedan bort bitarna. 

3: Pressa ner saften från 2 citroner och låt det svalna.

Förvara i kylskåp.

CHOKLADMOUSSE

CHOKLADMOUSSE

OREOBOLLAR

OREOBOLLAR