21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

PASTA MED GRÖNSAKSSÅS MED BÖNGÖMMA

PASTA MED GRÖNSAKSSÅS MED BÖNGÖMMA

Är det några fler med barn där hemma som inte gillar bönor och linser? We got you! Nu har vi i och för sig inga barn men en pojkvän som totalvägrar att släppa sargen och ge sig ut vuxenvärden och allt vad den innebär (i det här fallet baljväxter hehe).

Pasta med tomatsås slinker ner hur lätt som helst dock! Den här grönsakssåsen lovordades tills öronen inte orkade lyssna mer och little did he know att det var nermixade kidneybönor i som bidrog både till krämigheten och näringsvärden. Så nu kan alla föräldrar och flickvänner fortsätta att servera barnmat till sina kräsna matgäster.

upload.jpg

Du behöver (4 portioner)

 • 1 normalstor aubergine

 • 1 zucchini

 • 2 gullökar

 • 2 vitlöksklyftor

 • 230g kidneybönor

 • 750g krossadde tomater

 • Ca 8 champinjoner

 • 2msk balsamvinäger

 • 2msk agavesirap

 • 3msk tomatpuré

 • Salt, svartpeppar, chili flakes, paprika

Gör såhär:

 1. Skär löken, auberginen, zucchinin, vitlöken och champinjoner och stek i en traktörpanna tills de blivit mjuka och fått färg. Krydda upp ordentligt. Tillsätt balsamvinägern och sirapen och låt det sugas upp en liten stund.

 2. Tillsätt purén och de krossade tomaterna.

 3. Mixa bönorna fint och blanda ner i såsen tills det löser upp sig.

 4. Servera med pasta och en brödskiva.

TAPENADE

TAPENADE

SAFFRANSKANDERADE POPCORN

SAFFRANSKANDERADE POPCORN