21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

PÅFFLA

Våfflor med maränger, rom och grönkål? Nä nu har twinsen slagit i huvudet ordentligt. Men faktum är att det enda vi slagit huvudet på är spiken! Detta är nämligen ingen våffla utan en PÅFFLA! Denna trendade väl någon gång förra året men vi har inte testat förrän nu! Vi kan hålla med att den spritsade fraichen kanske drar tankarna lite väl mycket mot maränger, men strunt i det!

upload.jpg

Vi pratar ofta om var gränsen går för vad vi ska lägga ut och vad som över huvud taget får klassas som ett recept och här tror vi att the gräns is nådd! Därför formulerar vi detta inte som ett recept utan råder er helt enkelt att försöka smälla ned en kokad potatis i ditt våffeljärn som du preppat med olja! Salta, peppra och stäng. Ett par minuter senare har du en påffla redo att förtäras! Easy peasy! 👌

upload.jpg

Här serveras med vitlöksfraiche, dill, tångrom, vegiar och krispig grönkål! D-licious! Vi lovar!

upload.jpg
PASTA MED PESTO

PASTA MED PESTO

LYXMACKA MED MANGOSALSA OCH BÖNRÖRA

LYXMACKA MED MANGOSALSA OCH BÖNRÖRA