21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

SAFFRANSKANDERADE POPCORN

SAFFRANSKANDERADE POPCORN

Känns inte det här som ett riktigt vuxengodis? Typ som att en sitter på en fancy parmiddag med sin partners kollega och värdinnan kommer fram och bah “Får det lov att vara något mer? Lite mörk choklad eller lite saffranskanderade popcorn?”, typ som att det vore det mest naturliga att ha hemma. Så är det bergis tisdagskväll eller något och de försöker bräcka er som bjöd på något avancerat förra måndagen. De här popcornen är svåra att bräcka tyvärr…

upload.jpg

Hur går en till väga för att göra dessa små guldklimpar då? Jo! följ helt enkelt det här receptet men tillsätt 0.25g saffran i karamellen innan du vänder ned den i popcornskålen. Simple as that och himla GÖTT!

upload.jpg
PASTA MED GRÖNSAKSSÅS MED BÖNGÖMMA

PASTA MED GRÖNSAKSSÅS MED BÖNGÖMMA

KRÄMIG GRÖNKÅLSSALLAD

KRÄMIG GRÖNKÅLSSALLAD