21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

PEPPARKAKSBOLLAR

PEPPARKAKSBOLLAR

Vi känner alldeles för många som tycker att pepparkakor är tråkiga. Och njaojanoaaono.. KANSKE kan vi hålla med om att klassiska pepparkakor har tappat sin glans lite. De är fortfarande goda, men den här nästan överjordiska känlan från barndomen kommer tyvärr försvann för några storpack sedan.

Hur hittar vi tillbaka till det, då? Jo, fantisera om det allra sexigaste du vet. Eller okej, låt oss omformulera. Det absolut sexigaste i matväg* Något som får dina salivkörtlar att aktiveras och håren på armarna att resa på sig instiktivt? Munkar, eller hur? Du tänkte på munkar! Slå ihop de friterade underverken med smaken av barndomens lyckliga pepparkakor och du får: PEPPARKAKSMUNKAR. Eller okej, pepparkaksbollar för vi orkade inte göra munkformen. Här snackar vi EN RIKTIGT GOD JUL.

upload.jpg

Gör såhär:

Utgå från det HÄR receptet men tillsätt 2 msk pepparkakskrydda i smeten och rulla i pepparkakskrydda blandat med strösocker.

upload.jpg

Att dessa blev en sån megasuccé öppnar ju genast dörrarna för ännu fler goda smakkombinationer. Choklad är givet, men saffran? Blåbär? Kaffe? GLÖGG? Muuuums säger vi bara.

upload.jpg
KANDERADE POPCORN MED HAVSSALT

KANDERADE POPCORN MED HAVSSALT

JULGÖTTBULLAR

JULGÖTTBULLAR