21752382_273192719838037_4523073093311331641_n.jpg

Hej! 

Välkommen till vårt lilla kryp-in. Här kan du se recpet på allt mumsigt från pizza till kladdkaka till brunsås. Häng på! 

REMOULADSÅS

REMOULADSÅS

När vi gick i grundskolan (och var lakto/ovo-veg) så susade det alltid till lite i magtrakten när ögonen vilade på veckans matsedel och vi sås det. “Blablablablabla med VIT SÅS.”. Den där vita såsen var ju något överjävligt gott och fick i de flesta fall utgöra den dominerande delen av den dagens kalorintag. Sen blir en gammal och huvudet fylls med andra saker än VIT SÅS, ända tills Quorn släpper sina fuskpinnar och gamla kärlekar letar sig upp till ytan. ( PS. Nu är vi vuxna och vet att det heter remouladsås DS.)

upload.jpg

Du behöver:

  • 2dl havrefraiche

  • 3 rågade matskedar bostongurka

  • 2 rågade tsk kapis

  • 1 tsk dragon

  • 1 tsk hackad paprika

  • En nypa salt, svartpeppar

Gör såhär:

  1. Blanda allt :P

GÖTTBULLESNITTAR

GÖTTBULLESNITTAR

SMÖRGÅSBAKELSE

SMÖRGÅSBAKELSE